StoryEditorOCM
KalelargaVODA DO GRLA

Gaši: Kriza je i tko zna što nas čeka, a vi tri milijuna kuna dajete KK Zadar!; Dukić: Možda sezonu neće igrati do kraja pa neće sve novce potrošiti!

Piše I.I.
28. listopada 2020. - 15:13
Zadar, 281020 Jutros je u multimedijalnoj dvorani novog kampusa odrzana redovna sjednica Gradskog vijeca. Na fotografiji: sjednica.Luka Gerlanc/Cropix

-Situacija u zemlji je katastrofalna. Brojni sugrađani muku muče s kreditima, gledaju kako će preživjeti, a brojni obrtnici stavljaju ključ u bravu. Onda dođete vi i rebalansom proračuna dajete tri milijuna kuna Košarkaškom klubu Zadar te tako svakog građanina dodatno opterećujete za dodatnih 40 kuna. Je li to racionalna odluka ili je to triska svima koji će ovu zimu zbog dugova jedva držati glavu iznad vode?, pitao se Erol Gaši (SDP), a na njegov pitanje je odgovori gradonačelnik Branko Dukić ističući kako nitko ne može znati kako će se odvijati situacija s pandemijom koronavirusa, ali i "kako se svake godine daju novci košarkaškom klubu".

- Svjesni smo da novaca u profesionalnom sportu nema, ali smo isto tako svjedoci da smo smanjili ukupni dug koji ima KK Zadar koji ne iziskuje više toliko novaca kao nekad. A s obzirom kakva je ova godina, možda se sezona i neće odigrati do kraja, pa im neće trebati toliko novaca, kazao je gradonačelnik.

20. travanj 2024 00:26