StoryEditorOCM
KalelargaODLAZI U ZAGREB

Glavni županijski državni odvjetnik u Zadru Emilijo Kalabarić postao zamjenik glavne državne odvjetnice Zlate Hrvoj-Šipek

Piše i.i.
18. listopada 2022. - 20:20

Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku da glavni županijski državni odvjetnik u Zadru Emilijo Kalabarić postaje zamjenikom glavne državne odvjetnice Zlate Hrvoj-Šipek.

Podsjetimo kako je Kalabrić na čelo zadarskog ŽDO-a došao u studenom 2019. godine. Dotad je bio zamjenik i glasnogovornik u Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Uz Kalabrića imenovano je još četvero zamjenika glavne državne odvjetnice: Jurica Ilić, županijski državni odvjetnik u ŽDO Zagreb, Michele Squiccimarro, županijski državni odvjetnik u ŽDO Split, Diana Pervan, zamjenica županijskog državnog odvjetnika u ŽDO Zagreb i Barbara Sandalj, zamjenica županijske državne odvjetnice u ŽDO Rijeka. 

Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku i da se za zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru imenuje Luka Smoljan, viši državnoodvjetnički savjetnik-specijalist u Županijskom sudu u Zadru.

25. travanj 2024 10:34