StoryEditorOCM
KalelargaROTOR U GAŽENICI

Godinu dana nakon prometne nesreće koju je skrivio svećenik osvanule poruke: "Don Ivane sudit će ti Bog kad sud neće"!

Piše zadarski.hr
23. lipnja 2021. - 15:04

"Kršćanstvo uči miru i poštenju, a crkve se i država boji. Skoro ubiti i ne pomoći nije kršćanski" i "Don Ivane sudit će ti Bog kad sud neće" stoji na velikim bijelim transparentima koji su mnogim vozačima i prolaznicima ovih dana upali u oči kod novog rotora na ulazu u Luku Gaženica.

O čemu je točno riječ, doznali smo neslužbeno. 

Naime, radi se o slučaju iz 2020. godine kada je, 21. lipnja oko 21:15 sati na raskrižju Ulica braće Miroslava i Janka Perice i Gaženičke ceste došlo je do teške prometne nesreće.

image
transparenti na ulazu u Luku Gaženica
Čitatelj

Tada 70-godišnji vozač automobila zadarskih registarskih oznaka nije se zaustavio na znak stop te je pritom udario u skuter splitskih registracija kojim je upravljao 26-godišnjak. On je pak s teškim tjelesnim ozljedama prevezen u zadarsku bolnicu, dok je 70-godišnjak, koji je prošao bez ozljeda, dobio kaznenu prijavu.

Nakon toga - sve staje. 

Kako smo neslužbeno doznali, proces se ne pokreće jer je čovjek koji je skrivio prometnu nesreću - svećenik koji, kako tvrdi naš izvor, ima utjecaja na zadarskom sudu. 

Međutim, na zadarskom sudu nemaju informacije da je uopće došlo do optuženja u spornom događaju, odnosno da je započela sudska rasprava Naime, od prometne nesreće prošla je godina dana, a toliko vremena kod sličnih prometnih slučajeva često nije dovoljno da bi nakon završetka istrage došlo do pravomoćne optužbe i početka suđenja, poglavito stoga što nije riječ o predmetu kojeg treba prioritetno rješavati.

21. travanj 2024 17:40