StoryEditorOCM
KalelargaPRIJETNJA TUŽBOM

"Gospodin Vuksan jedina je osoba na planetu Zemlja koja je stala u obranu notornom Mariju Paleki"

Piše Zadarski.hr
7. studenog 2023. - 09:55

Na tekst Marija Vuksana 12. APOSTOL Mario Vuksan: Po putu u New York pljuju kvazi-intelektualci, histerični agresivci iz oporbe, medijski smetlari i reketari, Sinovčićeva potrčkalica..., reagirao je Hrvoje Bajlo, glavni urednik ZADAR Newsa.

"Objavili ste članak u kojemu me vrijeđa i omalovažava Mario Vuksan" piše između ostalog Bajlo i dodaje:

"Gospodin Vuksan jedina je osoba na planetu Zemlja koja je stala u obranu notornom Mariju Paleki ili je bilo još nekih koji su se stavili na stranu ove ekipe? 

Dragi gospodine Vuksan, kada je moja malenkost u pitanju, zaradili ste tužbu jer ste me nazvali "medijskim smetlarom i reketarom".

Ono što o Vama mislim, neću danas i ovdje napisati jer to ne bi bio moj nivo. Možda u jednom drugom tekstu, ali bit će i za to prilike. Samo pomalo.

Ono što ste napisali vam nikako ne može biti na čast. Možete se sramiti zbog teksta kojega ste napisali. Sve što ste o meni napisali morat ćete dokazati na sudu. Dakle, ovo vam je 1/1 - bit ćete tuženi vi osobno i Slobodna Dalmacija. 

Nego, naš Laki je malo nervozan. Mora da je gospodin Vuksan bio jako, jako dobro motiviran da javno napadne sve one koji su se usudili javno kritizirati provod ekipe koja je i u New Yorku osramotila Zadar", zaključuje Bajlo.

02. svibanj 2024 07:01