StoryEditorOCM
KalelargaDOGODILO SE I TO

Grad Zadar objavio javni poziv za ulaganje u Zonu Crno gdje je budućim investitorima na raspolaganju 5 kaseta ukupne veličine 25 ha

Piše Zadarski.hr
17. ožujka 2023. - 13:06

Grad Zadar, osnivač Gospodarske zone Crno, objavljuje Javni poziv za iskazivanje interesa za ulaganje u GZ Crno gdje je budućim investitorima na raspolaganju 5 kaseta ukupne veličine 25 ha opremljenih kompletnom komunalnom infrastrukturom.  Uvjeti gradnje i korištenje prostora u zoni detaljno su utvrđeni Prostornim planom uređenja Grada Zadra te Urbanističkim planom uređenja Gospodarske zone Crno, objavili su iz gradske uprave..

Cjelokupno područje zone inače obuhvaća površinu od gotovo 400 ha što ovu Poslovnu zonu svrstava među najveće u Hrvatskoj, a njena atraktivnost leži u izvrsnoj prometnoj povezanosti i geostrateškom položaju; spojena je na brzu cestu i autocestu Zagreb – Zadar – Split, od Zračne luke udaljena je tek 3 km, od pomorske luke Gaženica - 4 km. Nadomak Zone leži urbana aglomeracija Zadra, grada koji je spona sjevera i juga Hrvatske i dinamično turističko središte.

Položaj zone i obuhvaćene katastarske čestice možete pogledati OVDJE.

Ulagače bi trebale privući poticajne mjere i olakšice koje će, analizirajući iskazani interes i uvjete na tržištu, definirati Grad Zadar.

Pozivaju se poduzetnici da svoj interes za ulaganjem u GZ Crno iskažu popunjavanjem ANKETNOG OBRASCA .

Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona: 023/627-793 i na e -mail: gzcrno@inzad.hr 

image
Ilustracija: Zadarski.hr
17. ožujak 2023 16:03