StoryEditorOCM
KalelargaNAVALI NARODE!

Grad Zadar objavio je još jedan natječaj za zakup poslovnih prostora​, iznajmljuje se i prostor nekadašnje papirnice Hari

Piše I.I.
7. lipnja 2023. - 12:44

Grad Zadar objavio je još jedan natječaj za zakup poslovnih prostora. Ovog puta iznajmljuje se šest poslovnih prostora među kojima je i onaj nekadašnja papirnice Hari trade čiji prostor iznosi 42 kvadrata, a izdaje se po cijeni od 15 eura po kvadratu mjesečno. Grad je odredio kako se u tom prostoru može obavljati djelatnost trgovine na malo novinama, papirnatom robom i pisaćim priborom ili proizvodno-trgovačka djelatnost. 

Na Obali kneza Branimira 4 iznajmljuje se prostor od 114 kvadrata po cijeni od deset eura mjesečno, a u njemu može biti trgovina na malo. Trgovina na malo odjećom ili obućom ili pak slastičarna može se otvoriti u prostoru od 48 kvadrata na adresi Zrinsko-frankopanska 5 i 7 čija je početna cijena po kvadratu devet eura. 

Za uredsku djelatnost iznajmljuje se prostor od 27 kvadrata u ulici J. M. Dalmatinca po početnoj cijeni od pet eura po kvadratu, a u ulici Madijevaca 1 iznajmljuje se prostor od 20 kvadrata koji služi za proizvodno-trgovačku djelatnost i zakupljuje se po početnoj cijeni od 11 eura po kvadratu. 

Na Malom Ižu se iznajmljuje prostor za trgovinu na malo ili za pripremu i usluživanje hrane i pića od 60 kvadrata po početnoj cijeni od jednog eura po kvadratu. 

Ponude se dostavljaju do 20. lipnja do 13 sati kada će se ujedno održati i javno otvaranje ponuda. 

08. svibanj 2024 02:46