StoryEditorOCM
KalelargaJESTE LI POTPISALI?

Građanska inicijativa "Za dostojanstven život na Poluotoku" još ovaj tjedan prikuplja potpise

Piše MO Poluotok
26. veljače 2020. - 11:20

Članovi mjesnog odbora Poluotok Zadar poslali su priopćenje povodom prikupljanja potpia građanjske inicijative za "Dostojanstven život na Poluotoku". Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

Poštovani,

U ime Radne Skupine Građana Mjesnog Odbora Poluotok želimo zahvaliti gotovo tisuću građana koji su do sad prepoznali važnost zajedničkog djelovanja te svojim potpisom podržali peticiju "Za dostojanstven život na Poluotoku".

Ova peticija predstavlja tek prvi korak u nastojanjima da poluotok ponovno bude područje poželjno za život u kojem će potrebe stanovnika biti na prvom mjestu, ispred potreba investitora, turista i raznih parcijalnih interesa političkih skupina i namjesnika.
Prvi koraci su uvijek najteži i baš zato je Vaša podrška ovoj inicijativi posebno bitna.

Podsjećamo zadarsku javnost kako ćemo potpise prikupljati još ovaj tjedan, a potpisati mogu svi kojima je adresa prebivališta prijavljena na području Grada Zadra (ne samo poluotok) i to u prostorijama MO Poluotok u terminima Pon-Sub od 10:30-12:00 te 17:00-18:30 ili putem interneta

Iskoristit ćemo ovu priliku da pozovemo i mlade (do 30 godina) s prijavljenom adresom stanovanja na poluotoku (min. 4 godine) da pridonesu sredini u kojoj žive i odrastaju kroz sudjelovanje u radu Radne Skupine Mladih MO Poluotok. Prilika je to da svojim zapažanjima i prijedlozima direktno sudjelujete u stvaranju novih sadržaja i ponude na našem području.

Želimo napomenuti kako i ostali stanovnici poluotoka svoje primjedbe, prijedloge i zapažanja mogu dostaviti direktno u poštanski sandučić prostorija MO Poluotok (nadbiskupa Nikole Matafara 2a), na našu facebook stranicu MO Poluotok Zadar ili na mail adresu mopoluotok@icloud.com.

03. lipanj 2023 23:41