StoryEditorOCM
KalelargaNASMIJEŠENO SUNCE

Gradonačelnik Dukić poziva: predložite najbolje pojedince i tvrtke u ostvarenju turističke sezone. Evo kako to možete napraviti...

Piše Zadarski.hr
7. prosinca 2020. - 13:30

Gradonačelnik Branko Dukić objavio je poziv za ponošenje prijedloga za dodjelu nagrada u akciji „Nasmiješeno sunce“ za 2020. godinu.

Akcijom „Nasmiješeno sunce“ nagrađuju se najuspješniji u ostvarenju turističke sezone. Akcijom se ocjenjuje razina uređenosti turističko-ugostiteljskih i uslužnih djelatnosti, kao i kvaliteta usluga koju pružaju, te se posebno ocjenjuje rad djelatnika u pojedinim segmentima usluge. 

Pozivaju se fizičke i pravne osobe da podnesu svoje prijedloge u sljedećim kategorijama:

1. najkvalitetniji ugostiteljski objekt: restoran, konoba, caffe bar, noćni bar; 

2. novi suvenir

3. najljepše uređeni izlog trgovine

4. najuređeniji balkon / vrt

5. najuređenija benzinska postaja

6. djelatnik godine: najbolji turistički vodič / informator; najbolji kuhar, najbolji konobar, najbolji prodavač, najbolji policajac / inspektor, najbolji čistač, najbolji djelatnik turističke agencije.

Osim navedenih kategorija može se dati i prijedlog za dodjelu posebnog priznanja subjektima i institucijama za izniman doprinos u uspješnom odvijanju turističke sezone.

Prijedlozi se šalju tajnici Povjerenstva za ocjenjivanje na e-mail: nada.beverin@grad-zadar.hr najkasnije do 12. prosinca 2020. godine.

23. travanj 2024 19:32