StoryEditorOCM
KalelargaIMAJU ODLUKU

Gradonačelnik ponovno o KK Zadar, proučio im da ne kukaju jer ni on nije u ovih pet godina

Piše Iva Ivanac
2. kolovoza 2022. - 16:10

Gradonačelnik Branko Dukić se na današnjem kolegiju, onom na kojem pitanja nisu bila dozvoljena, osvrnuo i na plaće direktora i sportskog direktora u KK Zadru.

- Jasno je ko dan onom tko hoće razumjeti. Ljudi su sami sebi silom podijelili plaće kako to njima odgovara i, pazi sada, još proviziju na sklopljene sponzorske ugovore i to, kako oni kažu, kada je klub u nikad težoj situaciji. Bez okolišanja - to ne mogu napraviti! Moraju se uskladit s odlukom gdje jasno piše kolika je plaća trgovačkim društvima u KK Zadar, kazao je Dukić pa pozvao pročelnika Upravnog odjela za financije Ivana Mijolovića da pobliže objasni o čemu je riječ.

- Od kada je grada Zadra imamo odluku gradonačelnika o visini naknada direktora trgovačkih društava između kojih je i KK Zadar, kazao je Mijolović pa na projektoru pokazao odluku gdje piše da bruto plaća ne smije iznositi više od 14.750,00 kuna.

- Cijelo vrijeme smo se mučili sa situacijom u klubu, evo već pet godina, kao i pročelnik Mijolović, ali mene nikad niste vidjeli kako kukam i plačem. Neka čelni ljuda prestanu s prenemaganjem i kukanjem i neka se ozbiljno uhvate posla i preuzmu odgovornost, istaknuo je Dukić.

 

26. travanj 2024 08:41