StoryEditorOCM
KalelargaKRITIČNO STANJE

Gunjević, Martinović i Kljajić na sastanku s Dukićem. Gradonačelnik izrazio podršku novom Nadzornom odboru i stao iza KK Zadra

Piše Zadarski.hr
2. veljače 2023. - 15:44

Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima danas održao danas sastanak s direktorom Davidom Gunjevićem te predsjednikom NO Dinom Martinovićem i zamjenikom Dariom Kljajićem čija je jedina tema bila financijsko stanje u klubu. 

Na sastanku na kojem se razgovaralo o traženju zajedničkog rješenja kojim bi se stabiliziralo financijsko poslovanje Kluba, gradonačelnik je izrazio podršku novom Nadzornom odboru i stao iza KK Zadra u pronalasku načina da se premosti vrijeme neizvjesnosti do stabilizacije stanja gradskog proračuna. Izrazio je zabrinutost zbog do sada najkritičnijeg financijskog stanja u Klubu, a posebice uzevši u obzir blokadu gradskog proračuna i ograničene mogućnosti privremenog financiranja u kojima nije moguće proračunskim sredstvima pružiti financijsku potporu. 

Članovi NO KK Zadar informirali su gradonačelnika o upućenom pozivu za sastanak s vijećnicima koji bi se trebao održati u srijedu (8. veljače).  Na sastanku će vijećnicima prezentirati trenutnu financijsku situaciju i probleme s kojima se klub suočava, prijedloge buduće vizije i poslovne strategije kluba, te održivog poslovnog modela funkcioniranja kluba u narednih 5 godina. 

image
Grad Zadar/
25. ožujak 2023 04:30