StoryEditorOCM
KalelargaHUMANITARNA UTAKMICA

"Hajduk" i "Zadar" napravili "ludnicu" na Narodnom trgu: na jednom golu Subašić, na drugom Kalinić, evo koliko su im djeca dala golova...

Piše Ivica GJERGJA
9. listopada 2021. - 12:26

Svojevrsna ludnica bila je na Narodnom trgu u Zadru kada su igrači Zadra i Hajduka predvođeni Danijelom Subašićem, Lovrom Kalinićem, Jurom Jerbićem i ostalima došli do štanda gdje su se za Udrugu "Cukrić" bolesnoj djeci od dijabetesa, kupovale majice i rekviziti. "I ja sam dite zadarsko" na majicama piše, a sve su planule.

Bilo je tu i autograma, toliko da su igrače zaboljele ruke. Nastavljena je i prodaja karata za susret. Vidljiv je bio šušur i na slikama u prilogu. U ime organizatora HNK Zadra zahvalio se svima Krševan Santini. A sve je pozdravio i Danijel Subašić.

Na dvije branke su igrala djeca, te nogometaši, na jednom golu je branio Subašić, a na drugoj Kalinić. Djeca su uspjela postići po dva zgoditaka na svakoj strani, rezultat je bio neodučen 2:2, na oduševljenje svih. Na kraju su i djeca sa down sindromom odigrali utakmicu. Sve to je dugo trajalo, a  bila je na neki način to i priprema za odlazak na Stanove, na prijateljsko-humanitarnu utakmicu Zadar - Hajduk koja se igra u 17 sati.

27. travanj 2024 04:19