StoryEditorOCM
KalelargaZAVRŠEN OČEVID

Normaliziran je promet kroz tunel Sv. Rok: u zadarsku bolnicu prebačeni teško ozlijeđeni žena (56) i dijete (15) , u gospićku primljena dva muškarca

Piše Hina/zadarski.hr
21. kolovoza 2022. - 09:26

Nakon završetka očevida prometne nesreće u tunelu Sveti Rok, u oba smjera se vozi po dva prometna traka, objavio je Hrvatski autoklub (HAK).

Kako svo već izvijestili, u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 5,30 sati stradale su četiri osobe u osobnom automobilu talijanskih tablica. Dvije su prebačene u bolnicu u Gospiću, a dvije u bolnicu u Zadru. 

Prema informacijama iz PU zadarske, u zadarskoj bolnici je hospitalizirana ženska osoba stara 56 godina i muško dijete staro 15 godina. Oboje su u nesreći zadobili teške tjelesne ozljede te su zadržani na liječenju, ali nisu životno ugroženi. 

U bonici u Gospiću na obradu su primljena dvojica muškaraca, vozač i suvozač. Obojici su još uvijek pruža medicinska pomoć i stanje njihovih ozljeda nije poznato, ali nisu životno ugroženi, doznajemo iz PU ličko-senjske.

U smjeru Zagreba kolona u pokretu s povremenim zastojima između tunela Sveti Rok i odmorišta Jasenice duga je oko 10 km.

27. travanj 2024 13:06