StoryEditorOCM
KalelargaPUŠE BURA

HAK: Zbog vjetra Paški most otvoren samo za osobna vozila

Piše Hina
5. ožujka 2022. - 07:57

U priobalju puše jaka bura, povremeno s olujnim udarima, zbog vjetra samo za osobna vozila otvoren je Paški most, a u Lici povremeno pada slab snijeg, izvijestio  je u subotu ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Na autocesti A7 Draga-Šmrika, Jadranskoj magistrali DC8 Bakar-Novi Vinodolski, državnoj cesti čvor Križišće-A7-Križišće (DC99) i lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica zbog vjetra  zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila);

Također na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila);

Zabrana je prometa za I. skupinu vozila i na Krčkom mostu u oba smjera (motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice, kombi vozila visine preko Z1,9 m, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu).

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u unutrašnjosti, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima.

U prekidu je trajektna linija Prizna-Žigljen.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima

04. svibanj 2024 11:22