StoryEditorOCM
KalelargaŽUPANIJSKA SKUPŠTINA

HDZ tražio da se s dnevnog reda "skine" točka o preseljenju ljekarne Varoš; Zubčić: Za novce kojim bi platili najam mogu kupiti svoj prostor!

Piše AVŠ
3. prosinca 2021. - 10:54

Odmah na počeku sjednice Županijske skupštine, u ime Kluba zastupnika HDZ-a, Željko Šošatražio je da se s dnevnog reda skine deveta točka na kojoj se trebalo raspravljati o preseljenju ljekarne Varoš iz centra grada na lokaciju kod "Dvi pumpe".

- Zbog natpisa medijima, iako smatram da je sve napravljeno uredno, tražimo da se ova točka skine s dnevnog reda. Ništa se neće dogoditi ako je odgodimo do sljedeće ili neke druge sjednice. Iako smatram da je napravljeno sve kako treba, da smo imali jednog urednog ponuditelja i da je tom dijelu grada potrebna ljekarna, želimo odagnati sve medijske špekulacije i učiniti taj proces transparentnim. Zato tražim od ravnatelja da se novi natječaj za poslovni prostor, osim na stranicama ljekarne oglasi i u lokalnim medijima, kazao je Šoša

Prvo vijećničko pitanje bilo je posvećeno upravo Ljekarni Zadar jer je Jure Zubčić (SDP) pitao župana Božidara Longina hoće li smijeniti Upravno vijeće te tvrtke zbog ove, ali i drugih upitnih poslovnih odluka koje su opravdane ekonomskim razlozima. Prije svega se tu misli na upravu Ljekarne Zadar koja, iako ima svoj prostor u Ljepotici, iznajmljuje za svoje potrebe drugi prostor u centru grada.

25. travanj 2024 15:23