StoryEditorOCM
KalelargaĆUSTIĆ O PRESUDI

‘I da su me osudili iša bi u zatvor. Uzeja bi dvadeset knjiga sa sobom i lipo čita. Ali neću nikada prestat govoriti jer na to imam pravo!‘

Piše Božana Sviličić
25. ožujka 2022. - 14:17

- I da su me osudili iša bi u zatvor. Uzeja bi dvadeset knjiga sa sobom i lipo čita. Ali neću nikada prestat govoriti jer na to imam pravo,a nikad dosad nisam kažnjavan – rekao je 72-godišnji Mladen Ćustić kojeg je vijest o oslobađajućoj presudi u prekršajnim postupcima koji su se protiv njega i 49-godišnjeg Hrvoja Vrkića vodili zbog komentara o premijeru Andreju Plenkoviću na društvenim mrežama zatekla u - vinogradu.

Ćustić je objavio komentar da Plenkovića „triba dočekati pokvarenim jajima, njega i njegove poltrone, nitko toliko nije ponizi i izdao Hrvate, narcisoidni jadnik", a Vrkić komentar "Udri munjo, pukni grome.. zar ti pavijanu s Frkom njesi u Ukrajini"

- Evo me radim u vinogradu, a što se tiče presude tako mi je svejedno i da su me osudili i da nisu. Bio sam spreman ići u zatvor i tamo bi se nastavio boriti za pravicu. Svašta su mi htjeli nalijepiti, od toga da sam prijetio, pa do toga da sam 'uspavani terorist'. Ali pročita sam ja Agathu Christie koliko je god ima i znam što znači koja riječ na krivom mjestu – komentirao je Ćustić.

Naglasio je kako nikad nije stao s javnom kritikom vlasti jer mu je jasno da na to ima potpuno pravo.

- Plenkovićevo ponašanje ima dosta narcisoidnih osobina. Puna država lopova, a on se ponaša kao da vodi situaciju i rat u Ukrajini. Pa onda maše rukama i izvrće oči. Nema sadržajno ni jedan govor koji je potkrijepljen u praksi. Gdje je njegova odgovornost za hrvatski narod? Ako sutra Putin zalipi jednu raketu i ovdi me pukne u vinogradu on će biti kriv – primjećuje Ćustić.

19. travanj 2024 09:41