StoryEditorOCM
KalelargaNAPAD S TRIBINA?

Incident na utakmici Zadarske ljetne lige. Sudac Prpić navodno pogođen kamenom: ‘Žao mi je kao Hrvatu što se dijelimo na jug, sjever, grad, općinu…

Piše B.S.
23. srpnja 2022. - 20:56

Zbog incidenta na utakmici Zadarske ljetne lige između Voštarnice i Smiljevca koja se igrala u petak navečer na vanjskim košarkaškim terenima Sportskog centra Višnjik suci iz Zagreba neće suditi završnicu. 

Iako neslužbeno doznajemo da je do incidenta došlo nakon što je netko sa tribina pogodio suca Tomislava Prpića kamenom u glavu, iz policije nam to nisu potvrdili.

- Nismo zaprimili nikakvu prijavu s te utakmice - rekli su u PU zadarskoj.

O incidentu se na svojoj Facebook stranici oglasila Zadarska ljetna liga.

- Radi sinoćnjeg incidenta, suci iz Zagreba neće suditi završnicu Zadarske ljetne lige. Današnji susreti otkazani su do daljnjega, a u narednim danima donijeti će se krajnja odluka o nastavku natjecanja - objavljeno je na Facebook stranici.

Ispod te obavijesti u komentarima se oglasio i sam sudac Prpić. Iako nije otkrio o čemu se radi naveo je da mu je žao što se dogodio incident. 

image

Tomislav Prpic

Facebook/Slobodna Dalmacija

- Volim košarku i volim Zadar, žao mi je što ti divni igrači neće dobiti priliku za svoje trice, svoja zakucavanja i svoje emocije. Žao mi je i zbog zadarske publike koja voli i razumi košarku. Žao mi je i kao Hrvatu što se dijelimo na jug, sjever, grad, općinu… a što smo prošli i prolazimo za Hrvatsku - napisao je Prpić i dobio podršku komentatora.

25. travanj 2024 10:21