StoryEditorOCM
KalelargaEPILOG SLUČAJA

Incident na zadarskoj zaobilaznici izazvala su trojica policajaca izvan službe! Oštetili su tuđi automobil i završili na Disciplinskom sudu

Piše Zadarski.hr
24. svibnja 2023. - 10:39

U narušavanju javnog reda i mira, koje se dogodilo u noći 22. svibnja, sudjelovali  su policijski službenici  koji u tom trenutku nisu bili u službi, doznajemo u zadarskoj policiji koja je jučer izvijestila kako je u noći oko 2.55 sati zaprimljena dojava kako je u svađi u Ulici Hrvatskog sabora oštećen automobil 27-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako se za narušavanje javnog reda i mira na naročito drzak način, na štetu dvojice 27-godišnjih hrvatskih državljana, sumnjiče trojica hrvatskih državljana u dobi od 26, 25 i 21 godinu te je protiv njih nadležnom sudu podnesen optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja.

Kako je riječ o policijskim službenicima koji su u to vrijeme bili izvan službe,  zbog nedoličnog ponašanja protiv  njih će se  podnijeti zahtjev za pokretanjem disciplinskog postupka nadležnom Disciplinskom sudu.

Vlasnik automobila nije podnio  kaznenu prijavu jer su nam automobilu nastala samo manja oštećenja. 

26. travanj 2024 19:39