StoryEditorOCM

Intenzivirani radovi na rekonstrukciji zgrade nekadašnje tvornice Maraska koja će postati novi luksuzni hotel grupacije Hyatt Regency 2024. godine!

Piše M.K.
28. rujna 2022. - 10:10

Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji zgrade nekadašnje tvornice Maraska koja će postati novi luksuzni hotel grupacije Hyatt Regency koji bi prema najavama trebao otvoriti vrata u sezoni 2024. godine.

Nakon duže stanke, Dogus Grupa službeno je ove godine pokrenula radove na izgradnji hotela s pet zvjezdica u zgradi stare tvornice Maraska, nekadašnjem sjedištu tvornice pića Maraska u Zadru, što se očekivalo s nestrpljenjem jer bi završetkom uređenja tog hotela Zadar dobio ekskluzivni smještajni kapacitet na atraktivnom položaju. Planirano je da novi zadarski hotel sa 133 prostranih soba i apartmana, odlikuje prepoznatljiv i elegantan dizajn, te da nudi izvrsnu ponudu hrane i pića. Gostima će na usluzi biti i vrhunski spa i wellness sadržaji, a hotel će sadržavati i konferencijske objekte te prostore za sastanke koji će dodatno doprinijeti razvoju konferencijskog turizma u Zadru.

Dogus Group jedan je od najvećih privatnih konglomerata u Turskoj, a vlasnik je Grand Hyatt Istanbul i Hyatt House Istanbul Gebze. Ovaj će hotel biti treći posjed u vlasništvu Dogusa kojim će upravljati Hyatt.

Građevinski radovi planirani su u fazama, u prvoj fazi su radovi na ojačavanju i rekonstrukciji povijesne građevine. Rezidencijalni dio projekta je u procesu planiranja i bit će predstavljen u daljnjim fazama.

Otvorenje Hyatt Regency Zadar Maraska hotela planirano je u sezoni 2024. godine.

19. travanj 2024 13:25