StoryEditorOCM
KalelargaPREMA BEČU

Irski Ryanair pustio u prodaju karte za zimski red letenja u Zadru! Znači li to da će po prvi put voziti i izvan sezone?

Piše Zadarski.hr
29. travnja 2022. - 13:54

Irski niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, u srijedu je pustio u prodaju karte za ovogodišnji zimski red letenja koji će na snagu stupiti s krajem listopada. Dok kod Zagreba nema velikih operativnih promjena (tek dvije postojeće linije neće biti u prometu), zanimljiva je najava redovnih letova prema Zadru, piše Croatian Aviation.

Nakon otvaranja prodaje za zimski red letenja ove godine, na web stranici Ryanaira za booking je u zimskim mjesecima sada dostupna i linija između Zadra i Beča.

CEO Ryanaira još je prošle jeseni najavio redovne letove prema Zadru zimi, no informacija se vrlo brzo pokazala kao netočna jer operacija ovog prijevoznika prema Zračnoj luci Zadar prošle zime ipak nije bilo.

Kompanija sada najavljuje redovne letove i zimi na spomenutoj liniji između Beča i Zadra i to dva puta tjedno, petkom i nedjeljom. Pitanje je hoće li avioprijevoznik ostati pri ovom planu i zaista letjeti prema Zadru i zimi, no s obzirom na to da smo tek u travnju te da je studeni još jako daleko, bilo bi neozbiljno reći da će do realizacije letova stvarno i doći.

Svakako veseli činjenica da ovaj irski prijevoznik planira tu opciju, što bi za zračnu luku i turizam regije bila izuzetno bitna stvar pa se možemo nadati da će do realizacije letova ipak doći te da će u idućim tjednima i mjesecima Ryanair najaviti još zimskih linija prema Zračnoj luci Zadar.

 

21. travanj 2024 16:51