StoryEditorOCM
KalelargaU BIOGRADU

Ispod svog automobila, 45-godišnjak pronašao predmete za potpaljivanje: policija ubrzo saznala tko stoji iza toga

Piše Zadarski.hr
28. veljače 2023. - 09:55

Policijski službenici Policijske postaje Biograd proveli su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela  dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom u pokušaju.

Naime, sumnjiči ga se da je u noći 24./25. veljače u Biogradu u dvorištu obiteljske kuće, ispod parkiranog automobila 45-godišnjeg vlasnika, zadarskih registarskih oznaka postavio predmete pogodne za odgođeno potpaljivanje.

Na vozilu nije pričinjena materijalna šteta, a navedene predmete je tijekom jutra vlasnik pronašao ispod vozila te o događaju izvijestio policiju.

Na mjestu događaja policijski službenici su proveli očevid, te su proveli kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 51-godišnjakom nakon čega je jučer predan pritvorskom nadzorniku.

Kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom  u pokušaju, proslijeđena je nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.

07. lipanj 2023 10:39