StoryEditorOCM
KalelargaNE ODUSTAJE

VIDEO: Ivan Pernar obilazi zadarske srednje škole, nudi učenicima 100 eura ako naprave 100 sklekova. Ravnatelj: "On je nebitan!"

Piše I.I.
8. siječnja 2024. - 13:21

Ivan Pernar ponovno se "mota" oko srednjih škola, a ovog ponedjeljka boravi u Zadru.

O svom dolasku u Zadar izvijestio je na svom Tik Tok profilu na kojem se trenutno nalaze tri videa snimljena ispred Strukovne škole Vice Vlatkovića i Tehničke škole Zadar i jedan video snimljen ispred Gimnazije Vladimira Nazora.  

Pernar je zadarskim srednjoškolcima nudio priliku da Zarade sto eura ako naprave sto skelkova. Neki učenici su uspjeli u izvođenju sklekova i uzeli Pernaru novce. 

Ravnatelj Strukovne škole Vice Vlatkovića, Tihomir Tomčić nije bio oduševljen što se Pernar "smuca" ispred zgrade škole.

- On je toliko ireleventan i nebitan u mom životu da ne želim na njega trošiti niti deset sekundi, istaknuo je ravnatelj Tomčić dodajući kako nikakvih nereda prilikom njegovog dolaska nije bilo i da nije bilo potrebe za intervencijom policije. 

Pernar će danas posjetiti i druge zadarske srednje škole, a u nastavku donosimo što je sve iz Zadra objavio na svom Tik Tok profilu. 

05. svibanj 2024 20:27