StoryEditor
KalelargaLUD, ZBUNJEN...

Iz Grada upozoravaju: "Molimo vas da ne tražite propusnice za vrtlarske radove, već samo za obavljanje vitalnih obiteljskih potreba!"

Piše Zadarski.hr
24. ožujka 2020. - 18:30
Gužve pred ulazom u Gradsku upravu zbog izdavanja propusnicaZadarski.hr

Novoformirana služba u gradskoj upravi Grada Zadra kojoj je temeljem naloga Stožera civilne zaštite prenesena obveza rješavanja zahtjeva za izdavanjem Propusnica sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH nastavit će s izdavanjem propusnica putem e-maila i nakon radnog vremena.

Veliki broj Zahtjeva stigao je putem elektronske pošte bez poštivanja uputa o ispunjavanju obrasca dostupnog na web stranici Grada Zadra . Tako su pristigli zahtjevi bez zadanog obrasca, zahtjevi s nepopunjenim ili nepravilno popunjenim obrascima, ali i s razlozima koji se ne odnose na ovlasti Stožera civilne zaštite Grada Zadra.

Još jednom obavještavamo kako građani zahtjeve za propusnicu mogu preuzeti za službenoj web stranici Grada Zadra, a ispunjeni zahtjev poslati na mail: stozer.propusnice@grad-zadar.hr 

image
Stožer civilne zaštite Grada Zadra izdaje propusnice isključivo za ostvarivanje vitalnih obiteljskih potreba, a to je pružanje skrbi djeci i starijim osobama ili kupnja hrane i osnovnih potrepština.
Gzd

Svi zahtjevi se evidentiraju, obrađuju, te se provjerava točnost navedenih podataka u podnesenom zahtjevu.

Također, još jednom napominjemo kako Stožer civilne zaštite Grada Zadra izdaje propusnice isključivo za ostvarivanje vitalnih obiteljskih potreba, a to je pružanje skrbi djeci i starijim osobama ili kupnja hrane i osnovnih potrepština.

Dakle, podneseni zahtjevi poput onih o obavljanju vrtlarskih radova, dovršetka izvođenja građevinskih radova i sličnih koji ne predstavljaju vitalne obiteljske potrebe, bit će odbijeni.

Stoga se još jednom mole stanovnici Zadra da ne traže propusnice bez valjanog razloga ili s nepotpunim, netočnim podacima i razlozima jer im neće biti izdane, ali će zato uzeti dragocjeno vrijeme  onima kojima su nužne.

#PROPUSNICE#DOZVOLE#OBRAZAC#ZADAR

Izdvojeno