StoryEditorOCM
KalelargaBOGAT LOPOVSKI ULOV

Iz kampera na Ravnicama ukraden dron; na Poluotoku džepari opelješili četvero stranaca, u Poličniku ukraden automobil

Piše L.B.
30. kolovoza 2021. - 10:20

U nedjelju, 29. kolovoza, u poslijepodnevnim satima je na Ravnicama u Zadru nepoznati počinitelj provalio u kamper vozilo 70-godišnjeg državljanina Slovenije, odakle je otuđio novac, prijenosno računalo i dron.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju je u Ulici Roberta Frangeša Mihanovića u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 77-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnosesena kaznena prijava zbog krađe.

Tijekom subote i nedjelje na predjelu Poluotoka u Zadru evidentirane su četiri krađe novčanika s osobnim dokumentima i novcem na štetu stranih državljanina. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuću kuna, a za lopovima se traga.

S četvrtka na petak je u Poličniku nepoznati počinitelj je ukrao osobno vozilo Volkswagen Golf zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu 48-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

20. travanj 2024 15:47