StoryEditorOCM
KalelargaLOPOVI U AKCIJI

Iz stana u Zadru ukraden novac i nakit vrijedan nekoliko tisuća eura. Nisu bolje prošli ni vlasnici ruksaka, drona i električnog romobila!

Piše B.S.
22. kolovoza 2023. - 10:13

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirane su dvije teške krađe, te dvije krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je u ponedjeljak u prijepodnevnim satima u Ulici Hrvatskog sabora u zadru ukrao ruksak s osobnim stvarima u vlasništvu maloljetnice, nakon čega je pobjegao.

Policajci su ga ubrzo pronašli te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe, protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava u redovnom postupku.

Isti dan u Ulici Sv. Vinka Paulskog u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 55-godišnjakinje, odakle je ukrao novac i zlatni nakit ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća eura. Na Trgu kneza Višeslava ukraden je pak električni romobil u vlasništvu 51-godišnjakinje.

Dan ranije, u nedjelju, u Zatonu, nepoznati počinitelj je provalio u kofer motocikla u vlasništvu 27-godišnjeg Njemačkog državljanina, odakle je uzeo novac, osobne dokumente te dron.

Materijalna šteta iznosi više od tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

 

01. svibanj 2024 05:09