StoryEditorOCM
KalelargaSRAMOTAN PROPUST

Iza građevinara na novom raskrižju Tuđmanove i Puta Stanova kiša opet "otkrila" ogromnu lokvu! Izgleda da će se i tamo morati kopati ispočetka...

Piše M.K.
9. lipnja 2022. - 20:27

Dok radnici kopaju asfalt na nogostupu uz City galeriju na novobnovljenoj Ulici dr. Franje Tuđmana zbog "ležanja vode", na obližnjem raskrižju ukazao se novi, čini se još veći problem.

Kiša koja je danas pala u Zadru "otkrila" je još jednu veliku manjkavost na raskrižju Tuđmanove i Puta Stanova - i tamo novi sloj asfalta dobrim dijelom - leži u ogromnoj lokvi vode!

Izgleda da će izvođači radova nakon mijenjanja asfalta na nogostupu morati prebaciti strojeve na drugu stranu ceste, pa opet ispočetka asfaltirati raskrižje.

Nevjerojatno je da se uz današnje strojeve i modernu tehniku ne može "pogoditi livel" već iza građevinara i njihovih kooperanata ostaju bazeni.

image

Lokva na novom raskrižju

Zadarski.hr/Slobodna Dalmacija

Možda jedino da se ponadaju da više ne padne kiša pa da se ne vidi ova sramota. Zbilja, ne znamo kako više to drugačije nazvati...

U srijedu je inače počelo polaganje asfaltnog sloja na zadnjem segmentu Tuđmanove ulice. Riječ je o potezu od raskrižja s Ulicom bana Josipa Jelačića do Ljepotice, odnosno skretanja za stambeno naselje na području bivšeg TIZ-a.

Završetak radova na uređenju Tuđmanove ulice i njezino otvaranje za promet u punom profilu očekuje se do 15. lipnja nakon čega bi se trebao donekle normalizirati promet u središtu grada.

Nadajmo se bez novih lokvi-bazena...

07. svibanj 2024 02:03