StoryEditorOCM
KalelargaPROHODNOST CESTA

Između vijadukta Božići i tunela Sveti Rok vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h zbog olujnog vjetra

Piše HAK
26. studenog 2022. - 08:46

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Na dionici autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između vijadukta Božići i tunela Sveti Rok vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h zbog olujnog vjetra.

Smanjena je vidljivost zbog magle mjestimice u unutrašnjosti. Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka zatvoren je izlazni krak čvora Matulji iz smjera graničnog prijelaza Rupa u smjeru Opatije i Pule. Promet je na čvoru Jurdani preusmjeren na Jadransku magistralu (DC8) za Pulu/Opatiju i Matulje.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za motorna vozila koja nemaju propisanu zimsku opremu i teretnim vozilima s priključnim vozilom u Lici na državnoj cesti DC42 u mjestu Poljanak i na županijskim i lokalnim cestama na području Korenice.

Zbog zimskih uvjeta za sav promet zatvorena je državna cesta DC547 Sveti Rok-Mali Alan, a zbog izvanrednog događaja na državnoj cesti DC36 u mjestu Letovanić vozi se jednim trakom usporeno.

05. svibanj 2024 06:57