StoryEditorOCM
KalelargaU BIOGRADU

Izudarao sestru šakama i nogama, pa je polio vodom i prijetio joj da će je ubiti!

Piše B.S.
13. svibnja 2020. - 10:56

Zbog fizičkog napada na sestru, koju je izudarao šakama i nogama, pa polio vodom, Općinsko državno odvjetništvo u Zadru (ODO) ispitalo je 32-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela prijetnje i kazneno djelo tjelesne ozljede.

Postoji osnovana sumnja da je, 32-godišnjak, svoju sestru napao u nedjelju, 10. svibnja, nakon što je susreo u dvorištu u Biogradu na Moru. Najprije je udario šakom s leđa u predio vrata i glave, a kad je pala na pod više ju je puta udario nogom po tijelu.

U daljnjem udaranju spriječila ga je njegova majka koja je istrčala iz kuće. Sestra je u napadu zadobila lake tjelesne ozljede.
- Osnovano se sumnja da je osumnjičenik potom došao u kuću u kojoj je bila oštećenica te ju je polio vodom i pritom joj ozbiljno zaprijetio da će je usmrtiti što je kod oštećenice izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti - navodi se u ODO-u.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv 32-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja na djela i utjecaja na svjedoke.

25. travanj 2024 09:21