StoryEditorOCM
KalelargaPREKO 80 PRIJEDLOGA

Javne tribine u sklopu projekta KVARTipo nastavljaju se održavati u mjesnim odborima MO Višnjik, Vidikovac, Poluotok i Voštarnica

Piše Zadarski.hr
30. travnja 2022. - 11:06

Javne tribine u sklopu projekta KVARTipo nastavljaju se održavati u mjesnim odborima MO Višnjik, Vidikovac, Poluotok i Voštarnica gdje će građani raspravljati o preko 80 prijedloga.

Javna tribina za MO Višnjik, koji na raspolaganju ima 270 tisuća kuna, održava se 2. svibnja, a pristigla su 22 prijedloga. Tribina za MO Vidikovac se održava isti dan, a građani će raspravljati o 28 pristiglih prijedloga. Na raspolaganju imaju 90 tisuća kuna. 

Dan nakon održava se javna tribina za MO Poluotok na koji je pristiglo 25 prijedloga. Stanovnici Poluotoka imaju na raspolaganju 240 tisuća kuna. Tribina za MO Voštarnica se održava 4. svibnja, na raspolaganju im je 195 tisuća kuna, a pristiglo je 15 prijedloga. 

Premda su već prethodno dogovoreni i objavljeni termini javnih tribina u mjesnim odborima Molat, Brgulje, Zapuntel i Ist, došlo je do promjena u rasporedu te u dogovoru s predstavnicima mjesnih odbora, odgađaju se javne tribine na tim otocima.

Tako umjesto u subotu, 30.04., građani mogu raspravljati i glasovati o prijedlozima za Ist, Zapuntel, Brgulje i Molat u subotu, 14.05.

Osim toga, mijenja se vremenski raspored javnih tribina na otocima Mali Iž, Veli Iž, Vela Rava i Mala Rava planiranih za 07.05.

24. travanj 2024 15:55