StoryEditorOCM
Kalelarga‘KRASNI‘ DEČKI

Jedan pijan skrivio prometnu nesreću, a drugi, također, ‘pod gasom‘, vozio za vrijeme zabrane upravljanja automobilom

Piše Zadarski.hr
13. veljače 2023. - 14:43

U subotu, 11.veljače oko 22 sata u Zadru, na raskrižju ulica Borka Šarlije Kese i Šibenske ulice, 33-godišnjak je upravljajući automobilom zadarskih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,93 promila izazvao prometnu nesreću oduzimanjem prednosti prolaska drugom vozilu, u kojem je jedna putnica zadobila lake tjelesne ozljede.

Nakon prometne nesreće udaljio se vozilom s mjesta nesreće, ali ga je policija ubrzo pronašla i privela u prostorije policije.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja jučer je zbog počinjenih prometnih prekršaja uz optužni prijedlog prepraćen na nadležni sud, gdje mu je određena mjera zadržavanja te je predan u zatvor.

U nedjelju, 12.veljače u 01,20 sati u Biogradu, policijski službenici su zaustavili 37-godišnjaka, koji je upravljao automobilom đakovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,49 g/kg i u vrijeme izrečene zabrane upravljanja vozilom.

Vozač je zbog počinjenih prometnih prekršaja uhićen i priveden u prostorije policije, nakon čega je jučer uz optužni prijedlog prepraćen na nadležni sud, gdje mu je određena mjera zadržavanja te je predan u zatvor.

19. travanj 2024 23:52