StoryEditorOCM
KalelargaOPET TUČNJAVA!

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja: dvojica maloljetnika na Bulevaru pretukli svog poznanika. Dječak zadobio teške tjelesne ozljede...

Piše Zadarski.hr
29. prosinca 2022. - 09:47

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dva maloljetnika koje se sumnjiči da su počinili kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda.

Sumnjiči ih se da su 23. prosinca oko 20 sati u Zadru na predjelu Bulevara verbalno i fizički napali svog poznanika, također maloljetnika kojem je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje su mu utvrđene teže tjelesne ozljede.

Pretučeni maloljetnik bio je zadržan na bolničkom liječenju i nije se nalazio u životnoj opasnosti zbog zadobivenih ozljeda. 

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv jednog od osumnjičenih maloljetnika podnosi se kaznena prijava zbog sumnje u kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda te je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske dok se protiv drugog maloljetnog osumnjičenika nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje u kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda u pokušaju, ivzijestili su iz PU zadarske.

08. svibanj 2024 07:05