StoryEditorOCM
KalelargaOD PONEDJELJKA NOVA PROMETNA REGULACIJA NA POLUOTOKU

Kakve će to gužve biti: nema parkiranja jer uz "Peglicu" uvode dvosmjernu vožnju!

Piše Zadarski.hr
9. ožujka 2018. - 11:43
Ul.B.Kasica1.JPG

Zbog zatvaranja dijela prometnice kod zgrade „Pegla“ na Obali kralja Tomislava, od ponedjeljka, 12. ožujka do subote 14. travnja 2018., bit će uspostavljena nova privremena prometna regulacijana području Poluotoka za sva osobna vozila, dostavna vozila, autobuse i kamione.

Iz tog razloga Ulicom Bartula Kašića, umjesto jednosmjernog, bit će uspostavljen dvosmjerni promet i neće biti moguće parkiranje vozila. Također, parkiranje neće biti moguće i na prometnici u Ulici Krešimira Ćosića, a bit će organiziran i novi smjer kretanja autobusa Liburnije. Autobusi će prometovati Obalom kralja Tomislava, Ulicom Bartula Kašića, Ulicom Krešimira Ćosića i Ulicom kralja Dmitra Zvonimira s autobusnim stajalištem u Foši, objavljeno je WEB stranici Grada Zadra.

Ulaz na Poluotok bit će omogućen preko Bedema zadarskih pobuna uz ograničenja za dostavna vozila i kamione, a izlaz kroz Kopnena vrata u Foši. Također, iz smjera zapada, prometovanje će biti omogućeno Liburnskom obalom do gradskog mosta i natrag. Od ponedjeljka, ponovno se uvodi naplata parkiranja na parkiralištu Zaraušek (Liburnska  obala). 


 

19. travanj 2024 18:55