StoryEditorOCM
KalelargaSURADNJA S HDZ-OM

Kapović: Sukladno izbornom rezultatu sudjelovat ćemo u vlasti: tražimo promjene u zdravstvu, obrazovanju, prostornom planiranju i turizmu!

Piše zadarski.hr
1. srpnja 2021. - 10:55

Nezavisne liste Zadarske županije, DSU, HNS i HSLS održali su u četvrtak konferenciju za medije gdje su rezimirali rezultate lokalnih izbora, govorili o potpisanom koalicijskom sporazumu s HDZ-om te kazali kako ostvareni rezultat označava participativno sudjelovanje u vlasti, a ne samo sudjelovanje u Županijskoj skupštini. 

Govornici na medijskoj konferenciji bili su koordinator političke platforme Kristijan Kapović i predsjednik županijske skupštine Antonio Vučetić

- Sukladno izbornom rezultatu sudjelovat ćemo u upravljanju, nismo niti ucjenjivači, niti trgovci. Nezadovoljni smo radom nekih županijskih institucija kao što su prostorno uređenje, obrazovanje, zdravstvo, ali i turizmom. Evo samo jednog primjera, direktorica županijske turističke zajednice Mihaela Kadija od 2014. godina, od kada je imenovana za direktoricu, nije prešla Virski most unatoč svim rezultatima koje je Vir, kao turistički šampion ostvarivao i ostvaruje, istaknuo je među ostalim Kapović, a cijelu medijsku konferenciju možete pogledati u videu.  

02. svibanj 2024 05:55