StoryEditorOCM
KalelargaPOTPISAN UGOVOR

Karlović nakon najave Prijovićkinog nastupa: "Ovisno o potražnji, postoji mogućnost za više koncerata na Višnjiku"

Piše Iva Ivanac
22. veljače 2024. - 22:02

Nakon što je radio EXTRA FM na svojim stranicama u četvrtak poslijepodne objavio kako će u lipnju Aleksandra Prijović nastupati u Zadru, direktora ŠC Višnjik, Denisa Karlovića upitali smo postoji li mogućnost za više koncerata popularne pjevačice. 

Naime, gdje god se pojavi, Prijovićka ruši rekorde u broju rasprodanih koncerata, a nedavno je u Osijeku održala pet koncerata. 

- Ovisno o potražnji, uvijek postoji mogućnost za održavanjem više od jednog koncerta, ističe direktor Karlović dodajući kako je s tom agencijom potpisan ugovor za sedam izvođača u iduće dvije godine. 

- Prvi koncert se održava za Dan žena, a riječ je o koncertu Jelene Rozge koji je već rasprodan. Potpisali smo odličan ugovor i bitno je da ćemo dvoranu Krešimira Ćosića pozicionirati kao jednu od glavnih dvorana za koncerte u Hrvatskoj. Sada kada se zatvorila Spaladium arena, bilo je bitno iskoristiti trenutak i početi s većim brojem koncerata u centralnoj dvorani, ističe Karlović dodajući kako se sportski centar već pozicionirao kada je sport u pitanju jer je u Zadru održan najveći broj europskih i svjetskih prvenstava, a pozicionirao se i kada su u pitanju sajmovi i konferencije jer je već poznato kako će se u Zadru ove godine održati najveća developerska konferencija u jugoistočnoj Europi Infobip shift, ali i iduće godine veliki  Adriatic Gastro Show s više od tisuću izlagača. 

- Imamo zakazanu IT konferenciju, gastro sajam, a u ovoj godini će u dvorani biti ukupno 11 koncerata sto će se uvelike odraziti na prihode tvrtke. Poslovat ćemo pozitivno, a dvorana je ta koja sa svojim prihodima čini znatnu razliku, zaključio je Karlović. 

30. travanj 2024 13:50