StoryEditorOCM
KalelargaUHITILA IH POLICIJA

Kod Zadranina i maloljetnika pronađena marihuana, a kod Zadranke "speed"!

Piše B.S.
5. listopada 2020. - 09:39

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Naime, kod njega je pronađeno 176,3 grama marihuane, pakiranih u 25 pojedinačnih vrećica, te digitalna vaga za precizno mjerenje, koji su mu oduzeti.

Protiv 35-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje i nad 43-godišnjakinjom, koju se također sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Policija je kod 43-godišnjakinje pronašla 13 pojedinačnih PVC paketića u kojima se nalazilo oko 3,80 grama amfetamina (speed) koji su joj oduzeti.

Protiv 43-godišnjakinje je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Zbog sumnje na preprodaju droga, Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje i nad maloljetnikom u dobi od 17 godina. Tijekom kriminalističkog istraživanja kod njega je pronađeno 19 pojedinačnih PVC paketića u kojima se nalazilo oko 54,2 grama marihuane, te digitalna vaga za precizno mjerenje, koji su mu oduzeti.

Prema maloljetniku je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

25. travanj 2024 09:45