StoryEditorOCM
KalelargaZBOG IGRALIŠTA „MORNARICA” GRADONAČELNIK DUKIĆ ZAMIJENIO ULOGE I ISPALIO RAFAL PITANJA U OPOZICIJSKOG VIJEĆNIKA

„Koliko stanova imaš? Samo to? Što onda iznajmljuješ?! Nisi pokazao uplate za turističku pristojbu...”

Piše P.O.
23. prosinca 2019. - 14:24
radeta1-301018

Aktualni je sat zamišljen tako da vijećnici postavljaju pitanja, a gradonačelnik ili netko od njegovih suradnika na njih odgovara. U ponedjeljak je zadarski gradonačelnik Branko Dukić zamijenio uloge i s govornice postavio seriju pitanja upućenih Danielu Radeti (SDP).

Sve je počelo Radetinim pitanjem na temu budućnosti igrališta „Mornarica” na Poluotoku za čije "stanovnike i njihove potrebe Grad nema osjećaja".

-Koliko stanova imaš, upitao je Dukić.

-Jedan. I u njemu živim. Ali, što je ovo?

-Samo to? A predsjednik si udruge iznajmljivača.

-Što je ovo? Kakve ovo ima veze s mojim pitanjem?

-Što onda iznajmljuješ?! Na prošloj si sjednici obećao dostaviti uplate turističke pristojbe, ali to nisi učinio, zaključio je Dukić.

Radeta je Dukiću rekao da zloupotrebljava govornicu Gradskog vijeća:

-Ovo su klevete i laži, opasne stvari, gradonačelnik udara ispod pojasa. Zašto ne date odgovor za „Mornaricu”, ponovio je svoje pitanje Radeta.

Vlasnik zemljišta na kojemu se nalazi igralište „Mornarica” je Tankerska plovidba, a što oni misle napraviti ja ne znam, odgovorio je na koncu Dukić najavljujući da će, čim dobije plan Tankerske plovidbe” on biti predstavljen svima.

17. travanj 2024 19:37