StoryEditorOCM
KalelargaPOMOĆ ZBOG POŽARA

Korisnicima gradskih prostora ponuđena je odgovarajuća zamjenska nekretnina ili se još radi na njenom pronalaženju

Piše P.O.
24. lipnja 2021. - 14:52

Iz Upravnog odjela za gospodarenje gradskom imovinom dobili smo odgovor o nastojanjima Grada Zadra da pomogne vlasnicima i korisnicima prostora uništenih u nedavnom požaru.

- Grad Zadar preko svog Upravnog odjela za gospodarenje gradskom imovinom stupio je u kontakt sa svim vlasnicima i najmoprimcima zgrada u ulici Mihe Klaića 1 i Mihe Klaića 3. Svi su na dnevnoj bazi obaviješteni o radovima koji se održavaju i o budućim radovima, te je suradnja s njima na visokoj razini. Po pitanju zakupnika poslovnih prostora u vlasništvu Grada Zadra, radi se na izradi ugovora o privremenom korištenju poslovnih prostora za zakupnike koji su morali iseliti iz prostora, te je svima ponuđen poslovni prostor za koji se smatra da odgovara njihovim potrebama.

Također i ostalim vlasnicima stanova i poslovnih prostora ponuđena je odgovarajuća zamjenska nekretnina ili se još uvijek radi na pronalaženju. Što se tiče izvođenja građevinskih radova, trenutno je u tijeku čišćenje i osiguravanje prostorija podupiračima kako bi se barem privremeno zgrada mogla sanirati, kažu iz gradske uprave.

19. travanj 2024 08:23