StoryEditorOCM
KalelargaLOPOVSKA POSLA

Krađe na Pašmanu, u Vrsima, Zadru, Pagu... šteta je više desetaka tisuća kuna!

Piše IN
9. rujna 2019. - 12:56
pljacka provala

S četvrtka na petak u Mrljanima na otoku Pašmanu, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu 56-godišnjaka, odakle je otuđio razne cigarete i alkoholno piće. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

S petka na subotu u Neviđanima, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu 54-godišnjakinje, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna.

Sa subote na nedjelju u Vrsima, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja policija je državnom odvjetništvu podnijela kaznene prijava zbog teških krađa.

U petak poslijepodne u ulici Akcije Maslenica u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 23-godišnje slovačke državljanke. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

U četvrtak rano ujutro u ulici 159. brigade HV u Zadru, nepoznati počinitelj je iz trgovine trgovačkog društva otuđio više komada raznog alata. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna.

S četvrtka na petak u ulici Sirac u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 20-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna.

S petka na subotu na Obali kralja Petra Krešimira u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 35-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Sa subote na nedjelju u Pagu, nepoznati počinitelj je s mopeda u vlasništvu 34-godišnjakinje otuđio akumulator i druge dijelove. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Policija je protiv nepoznatog počinitelja podnijela državnom odvjetništvu kaznene prijave zbog krađa.

24. travanj 2024 07:25