StoryEditorOCM
KalelargaUHIĆEN TROJAC

Krale kozmetiku i odjeću u Trgovačkom centru Supernova, a 19-godišnjak ih čekao u automobilu splitskih oznaka!

Piše B.S.
7. listopada 2020. - 10:03

Zbog krađa u trgovačkom centru Supernova, policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad dvije hrvatske državljanke u dobi od 27 i 18 godina, te 19-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Trojac se sumnjiči za imovinska kaznena djela koje su počinili u ponedjeljak, 5. listopada tijekom prijepodneva u nekoliko trgovina u vlasništvu trgovačkih društava,

U cilju da se materijalno nepripadno okoriste, žene su iz trgovina ukrale razne artikle - kozmetiku i odjevne predmete u vrijednosti preko tisuću kuna, nakon čega su s ukradenim stvarima u više navrata izlazile iz trgovačkog centra te ih ostavljale na čuvanje 19-godišnjaku koji ih je čekao na parkiralištu u vozilu splitskih registarskih oznaka.

Svi troje su uhićeni i dovedeni u službene prostorije te je nad njima provedeno kriminalističko istraživanje i izvršena pretraga vozila kojom prilikom su otuđeni predmeti pronađeni i oduzeti. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv njih je državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog sumnje da su počinile kaznena djela Krađa.

25. travanj 2024 15:43