StoryEditorOCM
KalelargaPRIDRUŽIT ĆE SE DOČEKU - U ZRAKU

"Krila Oluje" i "Kiowe" pozdravit će Vatrene u Zadru

Piše HRZ/Marinko Karačić
17. srpnja 2018. - 17:11
krila

Akrobatska grupa „Krila Oluje“ i letačke posade helikoptera OH-58D Kiowa Warrior iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) iz vojarne „Pukovnik Mirko Vukušić“ iz Zemunika sudjelovat će večeras  u atraktivnom programu dočeka hrvatskih reprezentativaca iz Zadra u .

Uz „Krila Oluje“ koji će oko 20,30 sati napraviti pozdravni prelet iznad zadarskog mosta, za četvoricu Zadrana pozdravni prelet izvest će i četiri "Kiowe Warrior" koje će dopratiti jedrenjak na kojoj će biti reprezentativci od Pozdrava Suncu do gata zadarske Rive, a među njima Kiowa u formaciji broj 1 posebni pozdrav uputit će najboljem nogometašu svjetskog prvenstva i kapetanu „Vatrenih“ Luki Modriću, dok će preostale tri Kiowe Warrior također čestitati uspjeh zadarskim reprezentativcima.

Posade Kiowa pripremaju i poseban program na Forumu gdje će iz zraka na jedinstven način odaslati svoje poštovanje i čestitku za Vatrene iz Zadra kao i za sve posjetitelje dočeka zadarskih osvajača zlata i srebra.

- Čast nam je što ćemo u ime pobjedničke Hrvatske vojske nakon dočeka u Zagrebu na poseban način pozdraviti i četvoricu zadarskih reprezentativaca. Uistinu zaslužuju naše poštovanje i za njih pripremamo posebnu čestitku, iz moćnih Kiowa za moćnu i sjajnu Hrvatsku - poručio je zapovjednik 93. zrakoplovne baze pukovnik Krešimir Ražov uoči današnjeg svečanog dočeka četvorice zadarskih „Vatrenih“.

 

19. travanj 2024 15:55