StoryEditorOCM
KalelargaNA MAGISTRALI

Lančani sudar u Svetom Petru - četiri automobila pozabijali se jedan u drugoga, dvije osobe s teškim tjelesnim ozljedama hospitalizirane!

Piše M.K.
11. lipnja 2021. - 09:55

Jučer se na Jadranskoj magistrali u naselju Sv. Petar dogodio lančani sudar u kojemu je sudjelovalo više vozila, a dvije su osobe zadobile i teške tjelesne ozljede.

Do nesreće je došlo kad je 53-godišnjak upravljajući iz pravca istoka prema zapadu osobnim vozilom zagrebačkih oznaka zbog nedovoljnog držanja razmaka udario prednjim dijelom vozila u automobil zadarskih oznaka kojim je upravljao 70-godišnjak.

On je pak prednjim dijelom svog vozila udario u automobil dubrovačkih oznaka kojim je upravljala 64-godišnjakinja iz SAD-a, a ona se zabila svojim autom u vozilo zadarske vozačice (20) koja je bila zaustavljena zbog skretanja s magistrale u lijevo.

Nitko od vozača nije bio alkoholiziran. Teške tjelesne ozljede zadobila je 64-godišnja vozačica iz SAD-a i 70-godišnji vozač koji su prevezeni u bolnicu, a lakše 20-godišnja vozačica i putnik u automobilu dubrovačkih oznaka.

U policiji još uvijek traju istražne radnje kako bi se utvrdila odgovornost za izazivanje lančanog sudara.

20. travanj 2024 00:57