StoryEditor
KalelargaTEŠKA PROMETNA

Liječnici u zadarskoj bolnici bore se za život mladića (31) koji je stradao u direktnom sudaru u Murvici; u nesreći ozlijeđeno još pet osoba

Piše L.B.
12. rujna 2021. - 09:52

U subotu navečer dogodila se teška prometna nesreća na križanju u Murvici, u kojoj je više osoba ozlijeđeno, od kojih je jedan mladić, 31-godišnjak, u kritičnom stanju i liječnici se bore za njegov život na JIL-u u Općoj bolnici Zadar.

Do nesreće je došlo kada je do križanja došla vozačica (36) u osobnom automobilu karlovačkih registracija, te nije stala na znak 'stop'. Ušla je u križanje i oduzela prednost 32-godišnjem vozaču osobnog automobila zadarskih registracija. Došlo je do sudara u kojem je teške tjelesne ozljede, opasne po život, dobio spomenuti 31-godišnjak, putnik u automobilu kojim je upravljala 36-godišnjakinja.

U istom automobilu teške tjelesne ozljede zadobio je još jedan putnik, 30-godišnjak, dok su još dvije osobe iz tog automobila ozlijeđene.

Vozačica koja je skrivila prometnu nesreću, kao i vozač osobnog automobila sa kojim se sudarila, prošli su sa lakšim ozljedama.

Vozačica koja se nije zaustavila na znal 'stop' na raskrižju i uzrokovala sudar nije bila pod utjecajem alkohola. Protiv nje je podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće s teškim ozljedama.

05. prosinac 2021 13:31