StoryEditorOCM
KalelargaKRALO SE SVE

Lopovi nemaju godišnji: "pali" su romobili, novčanici, a nestajala su i metalna vrata, metalni namještaj i ograde...

Piše Zadarski.hr
21. srpnja 2022. - 10:00

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za krađu. Njega se sumnjiči da je 14. srpnja u Zadru, na Obali kneza Trpimira otuđio romobil 70-godišnje vlasnice, vrijedan oko sedam tisuća kuna . Otuđeni romobil je pronađen i vraćen vlasnici, a protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnosi kaznena prijava.

Ipak druga osoba, maloljetna, nije bila te sreće jer je njoj, u utorak, 19. srpnja u Pagu, nepoznati počinitelj otuđio električni romobil. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja su državnom odvjetništvu podnijete kaznene prijave zbog krađe.

Jučer je pak, 20. srpnja u Privlaci, nepoznati počinitelj je provalio u kuću 39-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio novac i dokumente. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja su državnom odvjetništvu podnijete kaznene prijave zbog teške krađe.

U Bibinjama je, u vremenu od 18. do 20. srpnja, nepoznati počinitelj otuđio metalna vrata, metalni namještaj i dijelove ograde u vlasništvu 78-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja su državnom odvjetništvu podnijete kaznene prijave zbog krađe.

U Zadru, na Poluotoku, jučer, 20. srpnja je nepoznati počinitelj otuđio novčanik u vlasništvu 43-godišnje njemačke državljanke. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja su državnom odvjetništvu podnijete kaznene prijave zbog krađ

25. travanj 2024 08:31