StoryEditorOCM
Kalelarga"FINI DEČKI"

Lukić antifašiste nazvao tifusarima i sisačima proračuna, Radeta HSP-ovca nazvao rendžerom s planine Brokeback

Piše I.I.
20. rujna 2023. - 09:34

Gradski vijećnik Daniel Radeta (SDP) na svom je Facebook profilu objavio prepisku vijećnika MAte Lukića (HSP) upućenu djelatnici Grada Zadara koja je vijećnicima poslala poziv Udruge antifašističkih boraca i antifašista na 80. obljetnicu donošenja Odluke ZAVNOH-a o priključenju Zadra Hrvatskoj.

- Zamolio sam vas da mi ne šaljete pozive pečatirane tom zvijezdom petokrakom pod kojom je ovaj grad uništavan i ljudi ubijani. Zadar i Hrvatska su oslobođeni samo jednom i to u Domovinskom ratu. Idući put kad mi pošalju poziv tužit ću te tifusare i sisače proračuna za psihičko zlostavljanje i uznemiravanje. Molim službe grada Zadra da ovaj odgovor prenesu organizatoru i ponovno ću ih zamoliti da nama to više ne šalju, odgovorio je Lukić.

Radeta je na svom Facebook profilu postavio pitanje za kviz.

- Od čega je to Mate oslobođen? Naš rendžer s planine Brokeback je toliko psihički uznemiren da više ne razlikuje pečat od kilo pečenog, pa mu je psiha "pečetirana". Molim, ne službe Grada, već prvu pečenjaru, da po nalogu Mate Lukića, intervenira, poručio je Radeta.

Ovo je samo još jedan u nizu primjera nedoličnog ponašanja gradskih vijećnika. S obje strane. 

08. svibanj 2024 10:02