StoryEditorOCM
KalelargaKANDIDATI MOSTA

Marjana Botić je bila najavljena kao pojačanje na listi Mira Bulja i - nije se pojavila! Evo kako je to objasnila

Piše P.O.
20. lipnja 2020. - 15:07

Jutros je u Sinju Most predstavio svoju listu za IX izbornu jedinicu. Listu predvodi Miro Bulj i na njoj se iz Zadarske županije nalaze Ivan Matić, Duje Stanišić, Petra Radoš i Duje Stanišić.

Ali, nema županijske vijećnice Marjane Botić koja je najavila svoj izlazak na parlamentarne izbore baš na listi „svog prijatelja Mira Bulja”.

Botić nam je izjavila da ne može sudjelovati u ovoj prljavoj kampanji, ali da i dalje podržava svog prijatelja Bulja.

-Ne želim sudjelovati u ovoj predstavi, ovo je dno dna i ja ne znam zašto Most pristaje na to, kaže Botić.

Evo kako je na svom Facebook profilu objasnila izostanak s liste.

- Više je razloga koji su se kumulirali u jedan1. Ne vidim da itko može ponuditi suvisli gospodarski program, u kojem mogu doprinijeti, a koji bi nas makar jednim dijelom pripremio za očuvanje kakve takve stabilnosti nakon katastrofe zbog karantene, pada proizvodnje i potrošnje od kojih je ona tercijalna (turistička posebno) među prvima. Nakon notornih kriminalaca na listama vladajuće partije, mislim kako u Hrvatskoj, ako i ima netko tko vjeruje da je hdz domoljubna, vjerodostojna i za opće dobro korisna opcija taj je malo više od blago retardiran pa mu nije zamjeriti.

Oporba ide na parlamentarne izbore razjedinjena, neopasna i s vrlo nejasnim porukama o tome što bi oni bolje napravili pa nerviraju i mene koja sam njen dio. Ljudi radije slušaju bajke jer su većinom uplašeni za egzistenciju i paralizirani pred budućnosti, ponajviše zato što ih se sustavno zaglupljuje, uskraćuje za informacije, namjerno im se pokazuje da je poželjno i lijepo krasti i lagati i da takvima neće vlas s glave pasti. Uglavnom, kad niste ništa sposobni tražiti, ništa je ono što će te dobiti. Ja nisam ta koja će vam to ništa nuditi upakirano u celofan, folklor uz vola ili balon svejedno. Nađemo se jednom kad sazrijemo!

 

25. travanj 2024 08:09