StoryEditorOCM
KalelargaGRADONAČELNIK DUKIĆ BRANI DIREKTORA "VODOVODA"

"Matek zna svoj posao, firma mu dobro posluje, ali nitko nije vječan, samo je Hajduk vječan..."

Piše P.O.
6. rujna 2018. - 23:40
gradsko_vijece10-211116

Gradski vijećnik i predsjednik zadarskog SDP-a Antun Novoselović još je jednom skrenuo pažnju na "nepravilnosti" u "Vodovodu" smatrajući da je za to odgovoran isključivo direktor Tomo Matek.

-Iz "Vodovoda" sam dobio dva dokumenta, a direktor se sada bavi otkrivanjem onoga tko mi ih je dostavio. S druge strane, iz tih dokumenata je vidljivo da se ide s ovrhom za račun od 100 kuna protiv fizičke osobe, ali se ništa ne poduzima kada 279.000 kuna duguje poduzeće s Gaženičke ceste. Vrijeme je gradonačelniče, da uđete u "Vodovod", pročešljate i vidite kojih to moćnika račune moraju plaćati građani, rekao je Novoselović po kojemu Matek "zaobilazi istinu", a "doveo je "Vodovod" do loših međuljudskih odnosa i nezadovoljstva djelatnika".

-Direktor tone sve dublje i u konačnici ćete ga morati zamijeniti, smatra Novoselović.

-Nitko nije vječan, samo je Hajduk vječan! Direktor ima mandat od četiri godine, a tko će nakon toga biti direktor – ne znam. Matek zna svoj posao, organizaira posao i radi dobro, a firma dobro posluje, odgovorio je gradonačelnik Branko Dukić najavljujući pisani odgovor direktora Matek o tome što je poduzeo u vezi s potraživanjima.

05. svibanj 2024 02:40