StoryEditorOCM
Kalelarga‘NAGANJAO‘ IH PO CESTI

‘Mazdom‘ zadarskih tablica 19-godišnjak izgurao sa ceste ‘Renault‘ s vršnjacima: vozač ‘Renaulta‘ prevezen u zadarsku Opću bolnicu!

Piše B.S.
27. prosinca 2022. - 10:28

Policija je uhitila 19-godišnjaka koji je na Badnjak u ‘Mazdi‘ zadarskih registracija vozeći iz pravca Stankovaca prema Biloj Vlaki, namjerno udario ‘Renault‘ bez tablica u kojem su bili 19-godišnji vozač i njegov i 21-godišnji prijatelj.

‘Renault‘ je zbog udara oko 22 sata sletio van kolnika, gdje se prevrnuo i zaustavio, nakon čega je vozač ‘Mazde‘ izašao iz automobila i pokušao se fizički sukobiti s 19-godišnjakom zbog ranijih nesuglasica.

Nakon sukoba vozač ‘Renaulta‘ je kolima Hitne medicinske pomoći prevezen u zadarsku Opću bolnicu gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede, dok 21 -godišnjak tijekom incidenta nije ozlijeđen.

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac proveli su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim vozačem ‘Mazde‘ zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Na mjestu događaja proveli su očevid, te kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 19-godišnjakom nakon čega je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kaznena djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i teška tjelesna ozljeda u pokušaju, proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu

 

 

 

27. travanj 2024 08:43