StoryEditorOCM
KalelargaMUKE PO SUSJEDSTVU

Reakcija iz McDonald‘sa na pritužbu naše čitateljice koja zbog gužve ispred poznatog restorana brze hrane ne može do svoje kuće. Evo što su joj rekli

Piše M.K.
20. srpnja 2022. - 16:08

McDonald's je odgovorio na članak na našem portalu u kojemu čitateljica tvrdi da zbog ulaza u svoje dvorište - mora čekati red kao za narudžbu McDonaldsa, posebno za vrijeme gužvi u ljetnim mjesecima.

image

McDonalds u Zadru

čitateljica/zadarski.hr/Slobodna Dalmacija

Tvrdi da joj se to događa još od 2020. godine. Nakon otvaranja popularnog lanca svjetski poznatih restorana brze hrane, njoj je dolazak automobilom kući postao nemoguća misija.

Odnosno, mora čekati red kao za narudžbu McDonaldsovih proizvoda u McDrive redu, želi li ući u kuću.

image

McDonalds u Zadru

čitateljica/zadarski.hr/Slobodna Dalmacija

Iako za McDrive postoje dva traka, jedan za narudžbu, drugi za prolaz, činjenica je da su za vrijeme gužvi (osobito ljeti) oba zauzeta, pa čak i prometnica koja vodi do popularnog "Meka".

Poslali smo McDonaldsu upit o ovom problemu, evo što su nam odgovorili:

- Svjesni smo situacije i izazova koje naši susjedi imaju zbog konfiguracije prometa na koju ne možemo utjecati. Činimo sve što možemo kako bismo tu situaciju olakšali. S ciljem održavanja dobrih odnosa sa susjedima, s kolegama smo dogovorili da, u iznimnim gužvama kao što je bio slučaj koji spominjete, usmjeravaju promet kako bismo susjedima omogući nesmetani ulazak na njihov posjed.

 

18. travanj 2024 19:25