StoryEditorOCM
KalelargaKONTRA PROSVJEDU

Ministar Erlić i zadarski HDZ udrili po opoziciji: Sjetimo se ljevičarske čizme kojom su zaustavljali razvoj našeg Grada i Županije!

Piše Zadarski.hr
17. veljače 2024. - 20:41

Prosvjed opzicije na Markovom trgu komentirali su na svojim FB stranicama zadarski HDZ i ministar Šime Erlić.

"Tresla se brda, rodio se - prosvjed kominterne!" - piše HDZ Zadar i nastavlja:

"Nazadna crvena ljevica danas okupljena na Markovom trgu najveći doseg ima na vlasti u Gradu Zagrebu, gdje su pokazali da nisu u stanju pokositi travu i skupiti otpad, ali su u stanju dignuti najveći porez u državi na plaće zaposlenika. Također su u stanju vezivati se lancima i valjati po podu. To jedino mogu činiti uspješno.

Sjetimo se samo ‘uspjeha‘ njihove Vlade od 2011. do 2015. godine pod kojom su uvedeni brojni harači i nameti i kada su svim snagama štitili udbaške ubojice zbog čega je Hrvatska posvađana sa svima u EU.

Sjetimo se njihovog neprijateljskog odnosa prema Zadru, zaustavljanja niza razvojnih projekata poput luke Gaženica i njihovih nebuloza o tome kako je to neopravdan projekt za Zadrane. Sjetimo se ljevičarske čizme kojom su zaustavljali razvoj našeg Grada i Županije…

Gledajući jutros ove crvene prosvjednike na Markovu trgu predvođene uzdignutom šakom mlade orjunašice Peović i sudeći po ostrašćenoj revolucionarnosti danas s jedne strane, a ne nudeći ništa s druge strane osim uzvika "Drž‘ te lopova", ne može se normalan čovjek nego naježiti i pomisliti kako je kominterna dobila - dostojne nasljednike".

Ministar Erlić je prosvjed nazvao "Stranački skup nazadne ljevice na Markovom trgu!"

"Današnji prosvjed i poziv na revoluciju nije ništa drugo, nego stranački skup agresivne, ali regresivne, ekstremne ljevice s obilježjima propalih komunističkih sistema!

Sa šakom čvrsto podignutom u zrak pokazali su tko su, što su i koje vrijednosti nude Hrvatskoj.

Uostalom, protiv čega se prosvjeduje?

- Protiv drugog najvećeg rasta BDP-a u EU!?

- Protiv skoro duplo većih plaća!?

- Protiv iskorištenih svih dostupnih EU fondova!?

- Protiv ulaganja i realizacije projekata u svakom pedlju naše zemlje!?

- Protiv eura, Schengena, rekordnog kreditnog rejtinga!?

Kakvu Hrvatsku nude građanima Benčić, Puljak, Milanović i ostali!? Hrvatsku isključivosti, podjela, populizma i svađe sa svima u Hrvatskoj i izvan nje.

Slika govori više od riječi…"

07. svibanj 2024 07:31