StoryEditorOCM
Kalelarga30. OBLJETNICA PRELETA

Ministar obrane Mario Banožić na Zemuniku: Vesele nas dva nova pilota u skupini "Krila Oluje", ali i unaprjeđenje borbene spremnosti HRZ-a

Piše Zadarski.hr
16. svibnja 2022. - 15:07

-Svaki moj dolazak u Zemunik je u pravilu jedan novi poseban doživljaj. Danas, na predstavljanju novog programa Akrobatske skupine „Krila Oluje” i rasta novih članova, novi doživljaj kojemu smo svjedočili su ove 22 atraktivne minute leta. Prije svega vesele nas dva nova pilota u skupini, ali i rast HRZ, izjavio je ministar obrane Mario Banožić danas u Zemuniku na obilježavanju 30. obljetnice preleta MIG-om pukovnika Ivice Ivandića i na prezentaciji programa akrobatske skupine “Krila Oluje”.

-Nedavna nabavka višenamjenskih borbenih aviona je upravo ono što su piloti tražili. Nije cilj bio samo održati borbenu spremnost HRZ-a, nego je i unaprijediti jer i vi to činite svojim svakodnevnim radom. Dok god to činite u meni ćete imati potporu. Čestitke obitelji što su trpjeli, istrpjeli i trpjet će žrtvu za svoje supružnike i na taj način doprinosite Hrvatskoj vojsci i domovini. Budite i ostanite domovini vrijedni kao što ste uvijek bili, rekao je ministar Banožić.

 

 

 

06. svibanj 2024 03:24