StoryEditorOCM
KalelargaUHVAĆENI

Mlađahni trojac pao s "travom": slijede kaznene prijave

Piše Zadarski.hr
6. studenog 2020. - 09:50

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga proveli su više kriminalističkih istraživanja iz domene kriminaliteta droga, kojom prilikom je oduzeta marihuana, dok se tri osobe sumnjiče za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Tako su proveli kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom, kod kojeg je pronađeno 11 komada pojedinačnih paketića s marihuanom (ukupne težine oko 13 grama), jedna tableta MDMA- Ecstasy te novčani iznos od 1.100,00 kuna za kojeg se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge. Kod njega je naknadno pronađeno još 19 grama marihuane i digitalna vaga.

Droga, novac i vaga su mu oduzeti, a protiv 20-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Nadalje, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom, kod kojeg je pronađeno 80,9 grama marihuane, pakirane u pojedinačne vrećice te dvije digitalne vage za precizno mjerenje, kao i novčani iznos od 5.200,00 kuna za koje se sumnja da potječe od preprodaje droge. Droga, novac i vage su mu oduzeti, a protiv 35-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Isto tako su proveli kriminalističko istraživanje nad maloljetnom osobom u dobi od 17 godine, kod koje je pronađeno i oduzeto oko 115 grama marihuane i tri digitalne vage za precizno mjerenje. Prema maloljetniku se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

21. travanj 2024 23:56